Transmissies
e Gouden Tijd geeft Themadagen met Transmissies,Tuinmiddagen met Transmissies en Transmissie Sessies op afstand (ook met thema's).

Een themadag en een themamiddag, het woord zegt het al, staat in het teken van een thema. Bijvoorbeeld thema's als: de Liefdesstroom, de Godsvonk, Natuurwezens, Agartha, het Hoger Zelf, de Elohim, Moeder Aarde, Engelen, de Boom des Levens, de Zon, de Heilige Graal, etc.

Zo'n themadag duurt van 10.00 uur 's ochtends tot ongeveer 16.00 's uur middags met ingebrip van het bezoeken van Tuinen die bij het thema horen.
Een themamiddag duurt van 13.15 uur 's middags tot ongeveer 16.30 's uur middags met ingebrip van het bezoeken van Tuinen die bij het thema horen.
Een tuinmiddag met transmissie duurt van 13.15 uur 's middags tot 15.00 uur 's middags. Hierna kan men de Tuinen bezoeken. Bij een tuinmiddag met transmissie is de entreeprijs voor de Tuinen inbegrepen.
Transmissie Sessies op afstand (ook met thema's) duren gemiddeld een uur en worden vaak op een doordeweekse avond gegeven van 20.30 uur tot 21.30 gegeven of soms ook op zaterdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur.

De themadagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in contact worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl
Je krijgt dan van ons verdere informatie over de wijze van betaling en dergelijke.

Uitwisseling
Voor een themadag: € 111,-
Voor een themamiddag: € 55,-
Voor een tuinmiddag met transmissie: € 40,-
Voor een afstand transmissie sessie: € 22,-

Zie:
1. Themadagen

2. Tuinmiddag met Transmissie sessie
3. Transmissie Sessies op afstand

Data voor de Themadagen en Themamiddagen:

1. Agartha
26 september, van 10.00 - 16.00
Met o.a. Telos, Posid en Shangri-La, Lichtrijken van Agartha.
Voor meer informatie over Posid en Shangri-La zie onze nieuwsbrief
Voor meer informatie over Telos zie onze nieuwsbrief
   
2. Moeder Aarde
10 oktober, van 10.00 - 16.00
Met o.a. Natuurwezens, kristallen, de onderste 3 chakra’s m.b.t. diepere aarding en contact met Moeder Aarde en haar Rijken, de 4 elementen; aarde, water, lucht en vuur.
Voor meer informatie over Moeder Aarde zie onze nieuwsbrief
   
3. De Elohim Stralen leren kennen
12 oktober, van 13.15 – 16.30
Met o.a. de Elohim.
Voor meer informatie over de Elohim zie onze nieuwsbrief
   
4. Yeshua en Maria Magdalena
9 november, van 10.00 - 16.00
Voor meer informatie over Yeshua en Maria Magdalena zie onze nieuwsbrief
   
5 De Ik Ben
10 november, van 13.15 - 16.30
Met o.a. de Ik Ben.
Voor meer informatie over de Ik Ben zie onze nieuwsbrief
   
6. Harmoniseren van Vrouwelijke en Mannelijke energieën in jezelf, waarbij je weer aangesloten wordt op de meest pure vrouwelijke en mannelijke energieën.
16 november, van 13.15 – 16.30
Met o.a. de Elohim, Maria Magdalena en Yeshua
   
7. Het Magische Innerlijke Kind
23 november, van 13.15 – 16.30
Met o.a. Merlijn, Natuurwezens, je eigen Magisch Innerlijk Kind.
Voor meer informatie over het Magische Innerlijke Kind zie onze nieuwsbrief
   
8. Inzicht in en loskomen van de dualiteit
6 december, van 13.15 - 16.30
   
9. Leren jezelf af te stemmen op en leren werken met de Elohim
14 december, van 13.15 - 16.30
Met o.a. de Elohim.
Voor meer informatie over de Elohim zie onze nieuwsbrief
   
10. De oorspronkelijke puurheid van de Bron in jezelf
19 december, van 13.15 - 16.30
Met o.a. de Eenhoorn, Shangri-La, de Ik Ben, het Hoger Zelf, de Christus en de Elfen.
   
6. Lichtviering
21 december, van 13.15 – 16.30
Met Yeshua, Maria Magdalena, Christus bewustzijn en de Heilige Therese van Lisieux.
Hier kan ook op afstand aan worden meegedaan!
 

 

Tuinmiddag met Transmissie sessie
Wij organiseren ook Tuinmiddagen met Transmissie sessies (energie en informatie overdracht via ons) over een specifiek onderwerp. Dit is een goede introductie om eens live een Transmissie mee te maken (duur van een Transmissie is ongeveer 45-55 minuten) en om daarna de Tuinen te bezoeken die bijvoorbeeld affiniteit met het onderwerp van de Transmissie te maken hebben. Voordat de Transmissie begint wordt er een voordracht gegeven over het thema (duur inleiding ongeveer 30 minten).
Hierbij is de entreeprijs voor bezoek aan de Tuinen inbegrepen.

Op deze dag word je meegenomen naar je eigen bron van schepping en kom je in contact met de magische wereld van Merlijn, de Natuur en betoverende klanken.
We gaan samenwerken met Natuurwezens, Merlijn en je Magisch Innerlijk Kind en je verbinden met de velden van creatie waarin alles mogelijk is.
Jolanda en Martine zullen prachtige zang en muziek gaan maken en hun gecreëerde klanken ondersteunen de schepper en de magiër in jezelf.
Je bent boven alles een scheppend wezen en met alles wat je doet (gedachten, gevoelens, spiritueel werk, etc.) schep je voortdurend werelden en energievelden.
Op een vrolijke, speelse manier gaan we op deze dag aan de slag met het thema creatie en natuur.

De dag zal bestaan uit een voordracht, een transmisse en muziek, zowel in de workshop ruimte als in bepaalde Tuinen (als het weer het toelaat).

Datum: 24 september van 13.15 tot 16.30 uur.
Uitwisseling: € 25,- p.p.
Je kunt ook meedoen op afstand.
Met o.a.: Merlijn, Natuurwezens, de Liefdesstroom, het Magisch Innerlijk Kind, Vrouwelijke en Mannelijke Magie/Creatiekracht.

Martine Nijenhuis (viool, klankschalen en zang) en Jolanda Traarbach (zang) zullen de geïnspireerde voordracht en de transmissie inleiden met zang en muziek. Na de transmissie zullen zij ons meenemen naar verschillende Tuinen waaronder de Merlijn Tuin om daar, in verbinding met de Tuinen, voor ons te zingen en muziek te spelen die goed zal aansluiten bij het thema van iedere Tuin. De helende muziek en de magische klanken die Martine en Jolanda ten gehore zullen brengen, zullen mede gedragen en bezield worden door de liefdevolle krachten van de Tuinen en de Lichtwezens die tot die Tuinen behoren. Natuurwezens en andere Lichtwezens van de Krachtplaats zullen hierdoor ook uitnodigt worden en ook zij zullen ons gaan omringen.
Tenslotte zal Martine en Jolanda een langer concert van ca. 20 minuten geven waarbij iedereen mag liggen of zitten in het gras dicht in de buurt van enkele Tuinen (bij mooi weer). Je mag fessen water meenemen, want het water zal in deze sessie worden opgeladen met helende energieën.

Martine Nijenhuis stelt zich zelf nog even aan jullie voor:

"Ik heb van jongs af aan al twee grote passies: muziek en natuur...
Steeds meer afgestemd op de hogere dimensies van het leven speel ik viool vanuit mijn hart.
Ik speel het liefst in de stemming 432Hz, die met de natuur, ons lichaam en ons hart resoneert.
Veel mensen hebben al ervaren dat je muziek zo dieper kunt beleven en ik merk zelf dat mijn viool in deze iets lagere stemming prachtig klinkt!
In de magische tuinen van Uriel en Monique ga ik niet alleen spelen op mijn viool maar ook op andere (klank)instrumenten en daar zing ik bij.
Ik laat me graag inspireren door de tuin waar ik me mee verbind en dan ervaren we samen wat er gebeurt!
Gedeeltelijk improviseer ik bij prachtige Keltische muziek van Secret Garden.
Ik nodig je graag uit om deze unieke combinatie van een concert met een transmissie verbonden met de natuur te komen beleven....
Het is mijn grootste wens om samen onze liefde en dankbaarheid voor de natuur bewust te schenken aan de natuurwezens die ik natuurlijk van harte uitnodig (naast alle andere Lichtwezens) om ons cadeau in ontvangst te nemen....!
Als je voelt dat je jouw liefde hier mee wilt verbinden, direct of op afstand: je bent van harte welkom!
Liefs, Martine"

Jolanda Traarbach stelt zich zelf ook nog even aan jullie voor:

"Van kleins af aan heb ik mij altijd aangetrokken gevoeld tot dromerige muziek en sprookjes. Uiteindelijk ontdekte ik Ierse muziek waar deze beide dingen in samenkomen. De nieuwsgierigheid naar de bron van deze muziek zorgde dat ik een paar jaar in Ierland heb gewoond. Ik voelde me erg thuis in het land van de verhalen over elfjes en magische volken, prachtige muziek en een volksaard waar mensen meer zijn in het moment. Het was heerlijk om daar te zingen en te zijn.
Naast het zingen van keltische muziek, improviseer ik ook graag muziek die bestaat uit klanken, ik heb vaak dan het gevoel dat ik contact maak met een ''oud weten'', een andere dimensie binnen mezelf.
Ik ken Martine doordat wij samen in de Ierse band Unicorn spelen. Daar ontdekten wij dat wij elkaar heel goed aanvoelen en muzikaal een diepe connectie maken.
Liefs, Jolanda"
 

Deze sessies geven wij op afstand. In de Hogere Gebieden van Leven bestaat er geen tijd en ruimte, dus deze sessies op "afstand" werken even sterk als dat je bij ons bent in de praktijk.
De thema's zijn zeer divers.
Tijdens deze sessies zullen Hemelse Lichtwezens via ons zich met jou gaan verbinden en je aldus op deze wijze met het thema van dat moment verbinden en je gaan helpen met datgene waar het thema over gaat.

Deze sessies duren ongeveer 60 minuten. Het beste is dus om een uur te blijven zitten in verbinding met het thema.
De volgende dag krijg je van ons een kort verslag van de transmissie per email opgestuurd.

Als je wilt deelnemen hebben wij het volgende van je nodig:
1. Voornaam
2. Achternaam
3. Geboortedatum

Je kunt je voor deze sessies opgeven via ons e-mailadres info@degoudentijd.nl.
Je krijgt dan van ons verdere informatie over o.a. de wijze van betaling.

Uitwisseling voor een transmissie sessie: € 22,-

Met betrekking tot de afstandtransmissies nog het volgende:

De energie van Goedheid wil steeds meer in de wereld gaan stromen. Goedheid is een buitengewone kwaliteit, een manifestatie van het Goddelijke (in de mens). Deze stroom van Goedheid kan via mensen worden gemanifesteerd.
Het is zo fijn om je te laten leiden door goedheid, want het geeft jezelf een goed gevoel en de ander wordt er ook blij van. Door alle drukte in ons leven vergeten we soms om goede barmhartige dingen te doen voor een ander.Terwijl goedheid van nature juist een van de hoofdaspecten is van het menszijn.
Van nature zijn we een en al goedheid.
We hebben het alleen teveel versluierd.
Het is nu tijd om de goedheid weer steeds meer een plaats te geven in je leven.
Je zal je hierdoor zoveel gelukkiger voelen en het mooiste is: je maakt anderen ook gelukkig.
Er zijn heel veel manieren om de goedheid meer te laten stromen.
Wij willen ook graag een bijdrage leveren om deze stroom weer meer op te laten wellen in de wereld.
Daarom doen we jullie het volgende aanbod: Jullie mogen gratis mee doen met deze afstandstransmissie:

Het Heilig Vrouwelijke
Met o.a. Maria Magdalena, de Elohim, de Liefdesstroom, Agartha.
Datum 6 september, 20.30 - 21.30 uur.

In ruil daarvoor doe je iets onbaatzuchtigs, iets waar de Stroom van Goedheid jou naar toe leidt voor ongeveer hetzelfde bedrag (22 euro). Meer mag ook natuurlijk.
Je geeft het bijvoorbeeld aan een dakloze, of je koopt een paar warme sokken voor hem, je brengt een tas fruit naar een bijstandsmoeder, je zet plantjes in de tuin bij je buurvrouw, je geeft een onbekende een inspirerend boek of je geeft een bos bloemen aan de cassière die altijd zo aardig voor je is etc. etc.
Er zijn zoveel dingen te bedenken om te doen uit goedheid voor een ander en het is natuurlijk erg leuk als iemand het helemaal niet verwacht. Je mag ons dan een berichtje sturen wat jij voor moois gaat doen in ruil voor deze afstandstransmissie (liefst met foto erbij).

Laten we met elkaar de goedheid onder elkaar weer laten stromen!

Data transmissie sessies:

1. Het Heilig Vrouwelijke.
Met o.a. Maria Magdalena, de Elohim, de Liefdesstroom, Agartha.
6 september, 20.30 - 21.30 uur.
   
2. "Zakken van hoofd naar hart'.
Met o.a. de Trollen, Hartenergie, het Hartchakra, het Heilig Hart, het fysieke hart, de Liefdesstroom, Yeshua en Maria Magdalena, Peter Deunov, Mahavatar Babaji.
12 september, 20.30 - 21.30 uur
   
3. Ik Ben en het Hoger Zelf.
Met o.a. de Elohim, Aartsengel Metatron, je eigen Ik Ben en je Hoger Zelf, Peter Deunov, de Zon, Shangri-la.
27 september, 20.30 - 21.30 uur
   
4. Paradijs-Energieën.
Met de Paradijs Aarde.
9 oktober, 20.30 - 21.30 uur