Met o.a.: De Elohim van de Roze Straal van Liefde. De Aartsengelen Chamuël en Charity van de Roze Straal van Liefde. Meester van Liefde Paul de Venetiaan van de Roze Vlam van Liefde op Aarde.
Yeshua en Maria Magdalena en Meester Peter Deunov.

De mensheid is zich op allerlei gebieden aan het ontwikkelen. Steeds meer kennis en technologie is beschikbaar. Ook is ons intellect flink ontwikkeld. Dit is allemaal goed, maar de volgende stap is het ontwikkelen van de ware Liefde.
In de toekomst zal alles Liefde uitstralen. Liefde zal van alle kanten gevoeld kunnen worden. Liefde zal dan stromen van de bomen, de planten, de rotsen, het licht, de lucht, de dieren en het water. Alles zal liefde uitstralen en in liefde tot de mensen spreken. Een nieuwe tijd is in voorbereiding. Ook mensen kunnen zich in deze tijd stap voor stap weer meer en meer de Goddelijke Liefde herinneren en in aanraking komen met die Liefdesstroom buiten zichzelf en in zichzelf.

In deze cursus zullen poorten in jezelf en in je hart geopend worden naar je Goddelijke Kern, waardoor je kunt ervaren hoe die schitterende Liefdesstroom meer vrijkomt in je. Deze poorten zullen worden geopend door hoge Lichtwezens, zoals hierboven benoemd, die toestemming hebben van het Allehoogste om mensen voor deze Liefdesstroom te openen. We leven in een bijzondere tijd.

Deze sluimerende Liefdesstroom in de mens wil overvloedig naar buiten stromen, want de bron, je eigen Goddelijke Kern, waaruit deze stroom voorkomt is onuitputtelijk. Dit zal een zeer indrukwekkende ervaring zijn. Je aura- en chakra systeem en je ziel zullen gevuld worden met deze allesvervullende liefde. Ook je fysieke lichaam zal doorstroomt worden met deze liefde.
Daarbij heeft deze vrijgekomen Liefde het vermogen om alle problemen op te lossen. Problemen lossen letterlijk op in deze Liefdesstroom, want problemen hebben geen houvast in deze stroom. Karma zal steeds meer verbranden als je je wilt verbinden met deze Liefde en er van kunt houden. In deze Liefde ben je altijd beschermd.
Zodra je deze Liefde zult begrijpen zul je niet meer lijden.

Ook je bewustzijn zal door deze Liefde sterk veranderen. Dualiteit zal veel meer naar de achtergrond verdwijnen. Je zult er letterlijk bovenuit getild worden. Deze Liefde is daar toe in staat. Je zult innerlijk vervuld zijn en in rust zijn, in vrede, in evenwicht, gelukkig. Deze Liefdesstroom is voor je bewustzijn en je ziel altijd nieuw, altijd inspirerend, altijd weer diep vervullend, altijd anders en toch herkenbaar en zo vertrouwd. Dat is de macht van deze Liefdesstroom. Dat is het meest kostbare geschenk wat de mens in zich draagt.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die:

* houden van en op zoek zijn naar de Liefde van God, de Liefde van je eigen Goddelijke Kern
* een verlangen hebben zich te openen in vertrouwen en overgave voor deze Liefdesstroom en deze willen manifesteren in je leven
* zichzelf willen en kunnen geven omdat men de Liefde lief heeft
* willen werken aan zelfrealisatie, heling en transformatie
* vanuit het Hartbewustzijn zijn/haar bijdrage wil geven aan persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling voor een Nieuwe Wereld
* dankbaar kunnen zijn voor iedere stap die hun dichter bij de Goddelijke Liefde brengt

Duur cursus: De cursus bestaat uit 3 middagen van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Uitwisseling: € 185,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
22 november, 7 december en 20 december

Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"