Met o.a. Yeshua en Maria Magdalena, de Aartsengel Gabriël en de Kerubim (Engelen van zuiverheid) van de Sefira Jesod, Meester Peter Deunov.

Tijdens deze cursus gaan we werken aan de Heilige Graal in ons zelf.
De graal is een subliem, magisch en levend attribuut in de mens die erin geslaagd is om de Christus in zichzelf aan te trekken en vast te houden in deze graal.

De Graal wordt gevormd door Yeshua en Maria Magdalena met je eigen fluïdum van je hoogste delen van je eigen ziel.
Daarnaast geven Yeshua en Maria Magdalena ook hun eigen fluïdum van hun eigen ziel aan de vorming en totstandkoming van de Graal.
De Graal is dus een prachtige compositie van sublieme zielsaspecten en zielenkrachten van jezelf en van Yeshua en Maria Magdalena.
M.a.w. de Graal is dus levend en heeft een ziel en is schitterend harmonisch verweven met je eigen ziel.

De Graal is dus een buitengewoon Hemels instrument om jezelf en de wereld te kunnen verlichten en transformeren in een hoge, prachtige Hemelse staat. Het is zelfs mogelijk om met de Graal als een zon te worden die alle duisternis verjaagt en overal het licht, de vrede, de liefde en eenheid brengt van de Kosmische Christus in de harten en de zielen van alle levende schepselen. Dit klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn, maar het is de waarheid.
Maria Magdalena werd door Yeshua indertijd op dezelfde wijze ingewijd in de Graal en daardoor was zij in staat om heel veel mensen te helpen in Zuid-Frankrijk, waar zij noodgedwongen heen moest vluchten, samen met een aantal getrouwen, na de kruisiging van Yeshua.
Hieronder de grot van Maria Magdalena waar zij zich dikwijls terugtrok om te werken met de Graal ten behoeve van de mensheid en de aarde.

De grot van Maria Magdalena bij Rennes-le-Chateau, Zuid-Frankrijk.

De Kosmische Christus manifesteert zich in de Graal en dus in de mens, als de mens begrijpt op welke wijze hij met de Graal moet werken.
Want er zijn voorwaarden verbonden aan het sterker maken van de Graal in jezelf en dus aan de manifestatie van de Christus in deze wereld.
Yeshua zei: “Als u niet sterft zult u niet leven” en “Als u niet opnieuw geboren wordt uit water en geest zult u het koninkrijk van God niet kunnen binnengaan.”
Om de Graal krachtig te maken en de Christus te manifesteren in deze wereld, wat óh zo nodig is, rijst de vraag voor de Graalleerling of hij bereidt is steeds meer te sterven aan zijn oude leven of dat hij zijn oude, op zichzelf gerichte en bekende leven juist wil handhaven.
Kiest hij ervoor om zijn oude leven te handhaven dan zal de Graal zijn werk niet goed kunnen verrichten en op den duur zelfs helemaal stilvallen en de waarde van het geschenk zal dan niet goed zijn begrepen.
Als de mens echter wil 'sterven' om zo steeds meer in dienst te kunnen treden van de Kosmische Christus en Hem in alles voor wil laten gaan en zich door Hem wil laten leiden, dan zal hij als een feniks verrijzen uit het Christus vuur en een nieuwe mens, het Nieuwe Jeruzalem, worden.

"Maria Magdalena, The Holy Grail",
door Dante Gabriel Rossetti, Engeland 1857.

Twee cursisten waren snel bereid om hun ervaringen met deze prachtige cursus met jullie te delen. Hieronder volgt een kort verslag van hun ervaringen.

Ervaring met de Cursus De Heilige Graal

Bij het zien van de naam van deze cursus gebeurde het eigenlijk al, de herkenning.
Een herkenning die niet uit te leggen is, maar die je raakt met het gevoel: Dit is voor mij, beter nog, voor ons bestemd.

De Heilige Graal staat voor ons, voor Yeshua de Christus en Maria Magdalena en de eenheid die zij vormen.
De cursus is voor ons een inwijdingsweg geworden, de eerste stappen op een weg naar het openen van Heilige Poorten in jezelf, het ervaren van een zachtheid, rust en tederheid in het dagelijks leven en een waarheid waarvan je innerlijk weet dat het zo is. Vele innerlijke puzzelstukjes zijn per keer op hun plaats gevallen. Wat de Heilige Graal ons heeft geboden, is een helder doel en de Weg waarop we verder gaan. Na 7 schitterende dagen, verder werkend aan de Heilige Graal in onszelf, merken we dat het blijft stromen.

Tijdens deze cursus gaan we o.a.:

* verbinding maken met Yeshua en Maria Magdalena en andere wezens van licht die als graaldragers ons de weg voor hebben geleefd en die ons in deze cursus zullen gaan begeleiden en helpen
* werken aan de opbouw van de graal in jezelf
* leren hoe je praktisch kunt werken met de graal
* leren hoe je contact kunt maken met de Christusenergie
* zuiveren en verfijnen van onze ziel en ons lichaam
* contact maken met ons Hogere Hart (Christushart) en de stroom van Liefde
* werken aan vereniging van het mannelijke en vrouwelijke in ons zelf
* contact maken met onze Goddelijke Geest, onze Ik Ben

Duur cursus: De cursus bestaat uit 7 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Uitwisseling: € 595,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 90,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
Nieuwe data volgen.

Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

Deze cursus is bedoeld voor mensen die:

* houden van het Christusbewustzijn en hieraan willen werken
* willen werken aan zelfrealisatie en transformatie
* gewend zijn aan spirituele persoonlijke processen en daarbij verantwoordelijkheid wil nemen voor alles wat je zelf bent, mooi en niet mooi, licht en schaduw
* een verlangen hebben om zich te verbinden met de Christus
* vanuit het Hartbewustzijn zijn/haar bijdrage wil geven aan persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling voor een Nieuwe Wereld
* dankbaar kunnen zijn voor iedere stap die hun dichter bij de Goddelijke Geest brengt

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"